Blog Cecilia Angheluta

< Inapoi

DLA Piper asigura consultanta juridica la nivel mondial pentru Kraft Foods.

         Tipareste        Trimite prin email

DLA Piper este compania care a castigat licitatia competitiva pentru a asigura consultanta juridica la nivel mondial pentru Kraft Foods.
Numirea ne-exclusivă, începând cu 1 ianuarie 2010, DLA Piper va consilia toate problemele zilnice ale Kraft Foods inclusive aspectele legate de publicitate, contractele comerciale, corporative, ocuparea forței de muncă , in privinta legislației în domeniul alimentar, IT, litigii si imobiliare, In acest mod cea de-a doua companie alimentara din lume isi va reduce costurile juridice.
Cu toate acestea, se înțelege că DLA nu va sfătui Kraft Foods pentru M & A, cum ar fi preluarea propusă de Cadbury, pe care Clifford Chance a preluat rolul de lider, cu o echipa condusa de partenerul orporate din Londra, Guy Norman.

Robert Bishop , partener corporate in cadrul biroului de la Londra , a comentat: "Având în vedere contextul economic actual, suntem foarte constienti de nevoile clientilor nostrii de a controla costurile la toate nivelurile companiei. Serviciile juridice nu fac excepție. Acoperirea globala si gama larga de servicii pe care le oferim, ne da posibilitatea unica de a exploata eficienta operationala ca mod de a furniza o valoare si mai mare clientilor nostrii. "

Sursa: The Lawyer

< Inapoi

NOUTATI LEGISLATIVE

LEGATURI UTILE