Blog Cecilia Angheluta

OFERTA BIROULUI

Biroul nostru ofera o gama larga de servicii juridice ce pot fi clasificate astfel:
DREPT CIVIL
FIRME SI PERSOANE FIZICE
DREPT PENAL SI COMERCIAL
ACHIZITII PUBLICE
REVENDICARI IMOBILIARE
LICHIDARI SOCIETATI

LINKURI UTILE:Legislatie aplicabila

Contestatii la executarea silita imobiliara

Garanțiile oferite participanților de dreptul la un proces echitabil sunt garantate de catre principiul fundamental privind independența și imparțialitatea judecătorului.
Insa nu doar judecatorii sunt parte in acest proces. Independenta si impartialitatea executorilor judecatoresti ca principiu afirmat, trebuie si el sa functioneze.
Citeste tot articolul

Asistenta profesionala in declansarea procedurii de insolventa sau faliment.


Auzim astazi din ce in ce mai mult de companii care intra in insolventa si ulterior dau faliment. Ne temem ca partenerii nostrii de afaceri sa nu intre in insolventa si sa ne dea peste cap toate calculele. Cu parere de rau trebuie sa luam in calcul si sa ne gandim si la aceste variante.

Citeste tot articolul

Insolventa se trateaza, nu este incurabila.

Trebuie sa stiti ca Insolventa, in principiu, nu are nimic peiorativ: se poate intampla "oricui" si, cate odata, este chiar benefica tuturor partilor implicate.

Trebuie doar sa stiti cum sa procedati corect in situatia in care va aflati dvs. Avocatii nostrii va pot indruma pas cu pas, cabinetul nostru de avocatura acorda asistenta profesionala specializata pe parcursul intregii proceduri de insolventa.
Citeste tot articolul

Acte in completare

In Monitorul Oficial, Partea I, nr. 486, de marti, a fost publicata Legea nr. 277/2009 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 173/2008 pentru modificarea si completarea Legii nr. 85/2006 privind procedura insolventei si pentru modificarea lit. c) a art. 6 din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru. Citeste tot articolul

Precizări referitoare la modificarea Legii privind procedura insolvenței

Referitor la apariția în mass-media a unor informații conform cărora Ministerul Justiției ar fi inițiat modificarea Legii privind procedura insolvenței prin care ar urma să fie înființate, până pe 17 ianuarie 2010, secții speciale de insolvență la tribunalele din orașele unde există curți de apel, Ministerul Justiției și Libertăților Cetățenești face următoarele precizări Citeste tot articolul

NOUTATI LEGISLATIVE

LEGATURI UTILE